tirsdag 3. november 2009


Så er vi godt i gang med denne uken også. Sist helg var jeg i Oslo,nærmere bestemt Fornebu. Bodde på hotell på Lysaker,og hadde det fint der:) Vi spilte fra 10-16 lørdag,og fra 10-15.30 søndag. Avsluttet med en mini-konsert. Det var mange timer med mye morro,men desverre fikk jeg igjen for det.....Vel,jeg bruker disse dagene til rehabilitering,og så går det seg vel til etter hvert:)


Håndarbeide gjør jeg...selvsagt.....Heklet den lille brikken,er i gang med ny ullbukse,og en brikke til. Det blir en del lilla nå,men mottakerne ønsker det slik. Og restene må jeg også lage noe av...


Settet i hvitt og rødt,bukse,lue,genser og sokker, er sendt til Frei,og ble godt mottatt:)

Snart er det tid for mer julegaver,har jo noe ferdig også,men det kommer ikke bilder av det enda:)

Ha en fortsatt fin uke:)

3 kommentarer:

Greta sa...

Hei på deg :=)
Skjønner at settet vart godt mottatt. Det var nydelig hele greia. Du er både flittig og flin og får ting unna.
Ha ei super helg

gunknitter sa...

Hei igjen, Marianne ! Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min ;) Her også går det i lilla for tida, både sokkar og klut, har til og med kjøpt meg to nye lilla kosedressar. Mjuke og god !

Ha ei fin helg du også :))

marianne sa...

Takk for hyggelige hilsninger:) Glemte å takke alle i siste innlegget mitt,men det kommer... Jada,det strikkesettet ble godt mottatt,og da er jeg fornøyd også.

Så godt å se at det er flere lilla-frelste for tiden:) Ååå,kosedress ønsker jeg meg ny også...(sms til min mann)...kremt...