fredag 13. november 2009

Helg!


Ja,så er det fredag,den 13. til og med....ikke at jeg er overtroisk,men det finnes sikkert noen som er det:)

Her har vi nå snøvær,og det er -5. Men det siste døgnet har vært rundt -12. Kaldt ja...brrr....og så lenge vi har minimalt med snø,blir det så huskaldt.
I morgen er det meldt +-grader fra ettermiddagen,så da spørs det om snøen forsvinner igjen.

Jeg strikker ullbukse enda,er mektig lei. Grunn: garnet var så grovt,kjennes som ren ull,innsmurt med ett-eller-annet. Rett vondt å ha i fingrene. Jeg har klaget på garnet,og fått nytt. Men jeg har mistet litt gnisten....men skal starte på nytt innen kort tid.
Enn så lenge går det i hekling. Den siste jeg laget,har jeg også puslet med innimellom det andre.

Pluss at jeg har en bestilling på 15 mini-løpere,som skal være klare i god tid før jul...HJELP!!!!! Har snart dårlig tid da.....og jeg er lei....men,bite-tenna-sammen,og går på med godt mot,snart:)


Bildet jeg har her,er tatt i nærområdet,i uka som har gått. Det behøver ikke være annet enn hogst-område,for at bildet skal bli fint. Været avgjør mye..
Ønsker dere alle ei flott helg,kos dere med de gjøremål som er på timeplanen:)

Det er forresten ski-skyting fra Beitostølen i morgen,NRK1 kl.10.00. Jeg er klar....vintersport er fint:)

4 kommentarer:

Lise sa...

Får ikke fri fra heklenålen på en stund ennå du ser det ut som :o) Likte veldig godt alle heklearbeidene i hvit og lilla. Ellers er det jo bare fine ting her alt i alt da :)
Du får ha en riktig god helg :)

gunknitter sa...

Vakkert vinterbilde. Kos deg med vintersport og hekl. Skal ha ei roleg helg eg også, bortsett frå middagsgjester i morgon ! Det blir berre kjøttkaker og kålstuing :))

Ha en fin dag vidare :)

marianne sa...

Takk for hilsninger damer:) Har heklet og kost meg i helga,mannen laget middag,så jeg har virkelig fått alt servert...hehe...

Greta sa...

Hei!
Skjønner du har nok å gjøre før jul du også. Nydelig liten løper du ahr hekla. Men det kan bli veldig kjedelig når man skal lage så veldig mange av samme sort. Men du tjener vel noen kroner på det og da er det kjekt det også.
Ha ei super uke fremover, vennen