onsdag 29. juli 2009

Heklegarn.


Denne pakken med heklegarn fikk jeg i postkassa en dag:) Så flott...og i samme slengen kom jeg på å spørre dere: hvor får man tak i flerfarget heklegarn?

Jeg har spurt i flere butikker,men ingen vet noe om det,de tror kanskje det er gått ut. Men jeg ser jo at noen bruker det,kanskje de har fra "gamle dager"?

Hvis dere vet noe,om det er spesielle butikker,eller på nett,så er jeg glad for tips!

Hei igjen:)


Som jeg skrev sist,helgen skulle brukes til avslapping...og det ble det...så mye at jeg nesten ikke strikket ei maske!! Men jeg mangler en halv sokk nå,så det går sakte,men sikkert rett vei:)
Jeg innrømmer det: Jepp,jeg er lat...........

I går hadde jeg besøk,av ei venninne som ikke kan komme i selskapet mitt. Og jeg fikk pakke!!! Det er ikke enkelt å gjemme den til bursdagen da...jeg er værre enn en unge på julaften:) Men den er lagt vekk,og skal ikke åpnes enda:) Men det er lyd inni den...hihi...

Jeg har fått en award:)


Så koslig med award,og denne har jeg ikke fått før heller. Men det finnes sikkert uttallige typer...Jeg fikk den av Jorunn http://jorunnshobby.blogspot.com/

Sjekk bloggen hennes,masse fint der:)


Og så skal jeg sende videre da,og jeg synes alle fortjener en award. I denne omgang blir det:







fredag 24. juli 2009

Helg!


Så er det helg igjen,og den skal brukes kun til avslapping! Nå har det vært så mye en stund,at jeg føler jeg trenger bare ro og fred.
Den siste uka har også vært litt mer effektiv enn ellers,uten at det har vært spesielle ting.

Så fra i kveld,skal jeg sitte i godstolen,strikke,se tv,trykke på pc,og bare nyte stillheten. Jeg er helt alene et par dager også,og det blir godt:)

Nå er det sokker på pinnen,med fletter på hælen. Fant ei oppskrift på Garnstudio. Jeg liker ikke alt jeg finner der,og denne var intet unntak. Jeg strikker min egen sokke-oppskrift,men tok med flettene da.. Håper å bli ferdig i helga,så skal dere få se:)

Og så skal jeg starte opp med noe av bestillingene som tikker inn. Det er både lue,genser,bukser og sokker. Men jeg skal ikke ha alt dette ferdig på null komma niks...

Ønsker dere ei flott helg!

Anne Mary fyller år!


Gratulerer hjertligst med dagen,og fortsatt god ferie:) Klem fra meg..

onsdag 22. juli 2009

Bursdagsgave.


Denne har vært hemmelig en stund,men er i dag overrakt bursdagsbarnet:) Garnet er Silke Alpakka,og oppskriften fant jeg på Garnstudio.

Taran 11 år:)




Tante si minste jente har bursdag i dag.....Gratulerer og stooor klem...

mandag 20. juli 2009

Regn,regn,regn...



Jammen ble det skikkelig dårlig vær. Akkurat da musikken stoppet på siste fest i mart`n,så vi var heldige slik sett. Men så stopper det jo ikke da....disse bygene de spår,er jo sååå lange...
Ok, jeg med andre,må jo bare ta det som det kommer. Men man har jo lov å ønske seg fint vær når det er sommer??

På håndarbeidsfronten skjer det da noe,bilder kommer senere i uka. Det er bl.a. ei bursdagsgave,så jeg er litt hemmelig enda:)

Og mer bestillinger har jeg fått,så nå skal jeg shoppe mer garn,og starte opp. Det blir nok ullbukser først,og evt. andre ting innimellom. Må jo ha flere ting på gang..

I dag har jeg trent litt mer,det har vært sløvt i det siste. Det er ferie hos fysio,så jeg styrer selv nå. Men altså,i dag er jeg på gang,og syklet i 45.min.
Kjenner at det er godt å gjøre det,men formen er ikke på topp i slikt vær.

fredag 17. juli 2009

Fredag igjen!


Jammen går uka fort,jeg henger ikke med...hehe

I går leverte jeg mine siste ting til salgsutstillingen for kunst og håndverk. Tok en svipp innom i dag,og jammen er det solgt et par ting der:) Jeg har akkurat meldt meg inn,etter flere innvitasjoner. Medlemmene sitter der på omgang,så det blir jo min tur etter hvert også,skal få litt mer info i neste uke.

Ellers kommer bestillinger inn mot vinteren nå. Både gensere,ullbukser,luer og votter. Så jeg skal nok få tiden til å gå ei lang stund. Men jeg vil jo dette selv også,og synes det er kjempemorro. Og det kommer mer,vet jeg...
Har vært å tittet på mart`n i dag,jammen er det mye rart der...rusk og rask,kaller jeg det!
Som du skjønner,jeg kjøpte ikke noe av det jeg så. Men det er mer,som jeg ikke har rukket over,fra malerier til antikviteter. Der er det sikkert mye fint.

Snart er jeg klar for spilling,korpset vi har sammensatt til Tysklands-korps,skal øve i kveld,for å delta på arr. i morra og søndag.
Og senere i kveld er det fest,med Plumbo og Åsmund Aamli Band.

torsdag 16. juli 2009

Kine fyller 18!


Gratulasjoner og stor klem fra tante:)

onsdag 15. juli 2009

Hallois..

Denne lille hilsningen fikk jeg på Facebook,søt da..

I dag starter mart`n her,og det blir resten av uken med litt av hvert. Fra juggel til musikk og dans..Men det hører jo sommeren til,og det kommer masse kjente folk. Mange legger ferien til denne tiden,nettopp for¨å få med seg mart`n:)


Sommerværet ja,det er så variabelt. Senest i går ettermiddag var det skybrudd og litt torden. Men like etter kom sola tilbake...for øyeblikket er det sol,men det skifter fort. Jeg har egentlig lagt inn søknad om sol....og har ikke fått avslag..hahaha


På strikke-/heklefronten er jeg akkurat i dag litt rådløs. Vet ikke om jeg skal hekle litt mer,eller strikke sokker? Har en bestilling også ,men får ikke garn riktig enda. Da blir det en genser og 2 ullbukser. Morro med bestillinger...


Ellers er formen min veldig variabel,egentlig følger den været. Så da vet dere: varmt= ok form,regn,vind= pyton!!!

Men,men..jeg er da oppegående,og da skal man være fornøyd:) Ha det så fint,og ta vare på deg sjøl=))


tirsdag 14. juli 2009

Fantasibrikke..



I helga ryddet jeg i heklegarnet mitt. Samlet sammen ymse slag,satte i sving 2 hjerneceller...og her er resultatet...32 cm ble brikken:)

lørdag 11. juli 2009

Heklegarn i posten!


Dette garnet kom i dag. Jeg får ikke tak i det lenger,der hvor jeg kjøper garn. Men så finnes det heldigvis gode venner,som kjøper for meg:)) Hva skulle man gjort uten gode venner???

Sokker igjen..


Så ble det et par sokker igjen,med et enkelt mønster hvis man kan kalle det mønster..men uansett en forandring fra vanlig ribbestrikk. Garnet er Sisu, som jeg har fått fra hemmelig venn.

torsdag 9. juli 2009

Pakke i posten:)


Dette garnet kom i dag,samt 2 pk. strikkepinner. Det ble jeg veldig glad for,da mine gamle pinner bør skiftes ut. Tusen takk min hemmelige strikkevenninne på NSF:)

Ei smekke til.


Denne er strikket i Tuva,og oppskriften fant jeg på garnstudio.

mandag 6. juli 2009

Titt,titt...


Nå kjenner jeg at skrivekløen er tilbake....den var bare slapp i solen...
Og både i går og i dag har det vært skyet,med litt yr av og til. Forresten,nå kom solen akkurat:))

Jeg gjør ikke så mye for tiden,har bare kost meg en del i varmen. Kjenner at det gjør godt for kropp og sjel:)

Men jeg har mer på pinnene....det skal være bursdagsgave den 22.juli,så det kommer ikke bilde før da. Hun som skal ha den,blir 11 år,og er en liten luring,som titter litt både her og der...:)

Etter at den saken er ferdig,tja da vet jeg ikke hva som står for tur. Har hamstret garn,så det er ikke noe problem,det ser faktisk ut som jeg kommer langt på vinteren,før det blir tomt!!!
Jaa....jeg er garnoman....eller hva man kaller det....Kjøper nesten mer garn enn mat...hahaha....

I dag har jeg laget ei liste over folk jeg skal be til selskapet mitt i august. Blir jo eldre i år igjen da:) Og jeg har telt på knappene,hva jeg skal gjøre,feire eller ikke. Men så ble det litt feiring da..
Men selvfølgelig var de utsolgt for innbydelser i bokhandelen. Så jeg får ta en liten biltur i morra.

Håper folket har en fin sommer,og de fleste har vel også ferie nå,eller snart i allefall.
Ikke glem garn og pinner når dere drar,da...Det blir jo krise!!!

Kos dere,uansett hvor i verden dere holder til:) Sommerklem fra meg!

Heklet smekke til Nathalie.


Malen til denne har jeg i hodet...eller jeg bare tenkte samtidig som jeg heklet:) Hadde litt Tuva-garn,så da ble det brukt opp. Planen er å lage flere,om jeg bare husker hvordan jeg heklet den...hehe

Pakke...


Fredag kom dette garnet i posten:) Det er hele 225 gr.Og jeg tipper det er fra min strikkevenninne på NSF. Her skal det blir noe fint,serru...Tusen takk!!

fredag 3. juli 2009

GOD FERIE!

Skulle innom å besøke alle dere i går,men det ble brått uvær...Skybrudd,torden og et lite strømbrudd. Det gjorde egentlig godt,for det har vært så trykkende i flere dager. Men det kom litt brått på..
Og i skrivende stund pøser det ned igjen,virkelig et uværs-regn!

Ellers er det så kjempefint sommervær her,jeg trodde ikke det ble sommer dette året,men joda..
Ååå,der starter torden også..best å logge av her da:)

God ferie og en riktig god sommer videre, til dere alle sammen:)

torsdag 2. juli 2009

Endelig noe ferdig..

Genseren ble ferdig og,er forhåpentlig i str.3-4 år. Strikket i Silja,hadde ingen oppskrift,så jeg laget litt fletter midt foran,nærmest for at det ikke skulle bli kjedelig å strikke:)
Litt bedre å se flettemønsteret her...


Var på en biltur til Jessheim for ikke så lenge siden. Da ble det bil-strikking,og 2 stk. Calorimetry. Kjekt å ha i gave-esken:)