tirsdag 16. mars 2010

Hei og hopp!!


Jaja,du behøver ikke hoppe så høyt....hehe.

Jammen er vi kommet godt over helgen igjen. Og den ble så vellykket,selv om jeg avsluttet før enn tenkt. Orket ikke være med så lenge,men fikk med meg all spillingen da:) Og det ble til sammen 13 timer,fordelt på 2 dager!! Morro var det,ikke minst med så stort korps:)

Mandag var jeg på rehabilitering med bilen min. Den startet knapt uten motorvarmer,og slik skal det jo ikke være. Verkstedet fant ut at temperatur-føleren spilte meg et puss. Den ble skiftet,og bilen er igjen perfekt:)

I dag har jeg ikke gjort noen ting....jo,et lite møte i kveld. Kjenner at det ikke er så mye å gå på nå,må hente meg litt inn igjen. Synd at det skal være slik,men må nok bare leve med denne kroppen...

Jeg strikker fortsatt,men grunnet andre ting,har det nødvendigvis blitt lagt til side. Jeg holder på med en bestilling,bl.a. luer og pulsvanter. Venter på mer garn til dette også.

Enn så lenge er det sokker,med mønster på skaftet,som brettes ned. Laget meg et stjernemønster,og er fornøyd så langt. Disse sokkene skal til Tyskland,allerede til påske. Så her gjelder det å henge i....Men bestillingen kom for en stund siden,bare at ting har tatt litt lenger tid. Så da må jeg prøve å komme etter....og det går nok bra:)


Håper gjengen her inne har det bra,og at det er vår-løsning hos dere. I nord vet jeg det er mye snø,og delvis andre steder. Men det får vi jo ikke gjort noe med...ta dagen som den kommer:))

Ha det så fint alle sammen:)

3 kommentarer:

Greta sa...

hei. Høres ut som ein travel helg. Men siden du liker dette så klarte du det nok fint. Det er rart med det ein virkelig vil, det får man til.

Kjekt å ha ein del oppdrag. Eg holder på mitt siste nå. Det vil si at eg ikkje har noe på lager.

Våren lar vente på seg. nå regner det her i sogn.
Det er verre i mitt fødefylke. Der er det ras på ras og stngte veier.

du får ha ei god vike videre. klem

Jorunn's hobby sa...

Du har det travelt skønner jeg...
Ha en god helg da Marianne!

marianne sa...

Heisann damer:) Ja,det har vært en hektisk periode,men de siste dagene har vært bare rolige. Jeg hadde nok aldri presset meg så ned i form,hadde det ikke vært morro.. God helg til dere:)