onsdag 19. mai 2010

Hei og hååå...


Så er både helga og 17.mai over. Og godt er det... Jeg sliter enda! Men det er jo selvforskyldt,så slik er det med den saken...Morro var det:))

Søndag hadde vi sesongavslutning i korpset. Det foregikk i et gammelt steinfjøs,som er ombygget til en pub. All ære til driverne,som har lagt ned massevis med timer der:))
Vi spilte fra kl.18 til 24. Ikke hele tida,men ca. 40 min. intervaller,med 20 min.pauser.
Så ved midnatt bar det hjem,for å prøve å "brå-sove" til neste morgen spilling...Det var ikke lett,i mitt hode var det fest-sus og musikk langt utover natta. Men omsider ble det litt søvn.

17.mai startet kl.8 med flaggheising og nasjonalsanger. Videre gikk det i ett hele dagen,til nærmere kl.16. Jeg hoppet av kl.12. Orket ikke mer,eller om jeg hadde orket,synes jeg ikke det er verdt å ta seg helt ut...For ikke å si helt ned i kjelleren.
Da hadde jeg måttet rehabiliteres ei hel uke,hvertfall.

I dag kom sommeren hit!!! Vi hadde 35 gr, i sola kl.14. Og fortsatt kl.23,er det 15,5. Elver og bekker stiger nå,snøsmeltingen i fjellet går fort. Vi får håpe det ikke blir noen flom. Hørte de sa at Hedmark var med i flomfaren.

Håndarbeid: ja,hva er det??? hihi....Jeg strikker på den damegenseren jeg har skrevet om før. Men dagene går til mye annet,så jeg har ikke kommet så langt.
Startet på å hekle grytekluter også,fikk oppskrift på noen fine med roser på. Men garnet gjør det så lite fint....Må finne noe tynnere. Så der ligger det da:)

I dag har jeg skrevet 2 sanger,til konfirmasjoner neste helg (29.mai). Og har fått tilbakemld. om at de er kjempefine!!! Morro det...
Skal skrive en til,men det blir ikke i dag.

Håper dere har det bra alle sammen,og at det ble en feiende 17.mai!
Jeg skal se om jeg finner noe garn til ett-eller-annet,så dere får bilder snart:) Momento,momento...

Ha ei fortsatt fin uke!

Ingen kommentarer: