tirsdag 4. mai 2010

Heisann!


Aller først; tusen takk til alle dere som legger igjen hilsninger,og kommenterer mine bilder:):) Det er så hyggelig!! Her er en rose til hver av dere...
Så må jeg beklage; jeg er sååå dårlig på å gjøre det samme tilbake:( Lovet for en stund siden at jeg skulle skjerpe meg,- ja,jeg mener fortsatt det!! Jeg titter innom flere av dere,men så...vips,er jeg ute igjen,uten å skrive...

Mine dager er ikke så gode nå,den jæ... vinden ødelegger de fine dagene jeg kan ha! Det merkes på hele meg,tålmodigheten er ikke slik den pleier,samt å gå med mye vondt,gjør meg lett irritert...huff....Beklager til de jeg har vært "kort" mot:)

Men jeg har da håndarbeide under produksjon; strikker en tunika til barn. Jeg fikk en del bomullsgarn for en stund siden,og dette benyttes nå. Synes den blir ganske fin,om jeg skal skryte litt:) Håper å bli ferdig i løpet av uka,så skal dere få se.

Ha det så fint du kan....

3 kommentarer:

Torunn sa...

Gler meg til å sjå alt det spennande du held på med! Ha ein fin dag.

Strikkemari sa...

God bedring sier jeg bare, også håper vi at den h.... vind holder seg langt vekk en god stund nå. Veit hva det vil si å være sur og grinete pga smerter og være som påvirker det i hele tatt.

Gleder meg til å se tunikaen du holder på med. Kose deg masse inne med et håndarbeid og glem å gå ut ;)

marianne sa...

Tusen takk! Jeg er bedre nå,og været har endret seg heldigvis:) Har knapt strikket siste uka,men bruker helgen nå:)