tirsdag 12. oktober 2010

Hei!

Denne duken heklet jeg for lenge siden,men har glemt å ta bilde. Det fant jeg ut da jeg skulle vise den frem:) Den er ca.90 cm og heklet i bomullsgarn,som jeg forøvrig har fått av en snill kollega:)

Sist helg var "reisende",fra start til slutt...Jeg reiste fredag til ei venninne,som hadde lurt på meg i lang tid. Jeg sier bestandig Ja,men så går jo tiden så fort. Vel,denne gang holdt jeg løftet om å ta en tur:)

Lørdag morgen  reiste jeg til Aron,og hans mamma og pappa. Da ble det masse kos og hygge. Lille gullet til bestemor var 1 mnd. på lørdag! Allerede...Han vokser og har det bare bra,er snill som bare det:) Han er lik sin pappa som baby,og har lang tålmodighet:)

Lørdag kveld reiste jeg videre til ei anna venninne,som også hadde ønsket besøk av meg lenge. Og det ble gledelig gjensyn,sist vi møttes,var for 2 år siden! Alt for lenge,fant vi ut...

Det ble seint før jeg kom meg hjem,men til gjengjeld hadde jeg ei flott helg,og fikk utrettet mye,som var veldig koselig:)

I går smalt det i ryggen igjen...Uten egentlig grunn for det. Men jeg kjente iling i korsryggen fra morgenen av,så noen overraskelse var det ikke. Men det ble 1,5 time på gulvet,før jeg klarte å stable meg opp. Da benyttet jeg tiden til sms og 71gr.Nord. (Krabbet på alle 4 til stua).Det hjelper å ligge helt i ro en stund,jeg klarer bare å stå på ett bein,og da finnes det ikke så mange valg.
Men det roer seg til igjen,heldigvis,så i dag har jeg det mye bedre.

4 kommentarer:

Janes hobbykrok sa...

Så flott mønster, det har jeg aldri sett. Nydelig var det.

Greta sa...

kjekt med den hyggelige helgen. Høres litt travelt ut, men kjekk alikevel. Synd med ryggen. du veit tydligvis kva du skal gjøre for å få "reparert2 den, så da er det jo lettere. God bedring. fin duk ja :0)

Trulte sa...

Nydelig duk, ser ut som om det er et innviklet mønster. Når man bruker slike flotte duker blir nesten hverdagen en fest.

marianne sa...

Takker og neier pent:) Duken er ikke vanskelig,men sååå langt rundt på de siste omgangene....Lager nok aldri en til! Jeg pleier å si det om slike ting...
Joda,jeg har mine metoder for å hjelpe ryggen på rett vei igjen. Det hjelper å ligge på gulvet en stund,og det sier seg selv,jeg kommer ingen steder..Men vet at det går greiere etter en stund. Utrolig hva man finner til løsninger,når man er i en slik situasjon:)