torsdag 14. oktober 2010

Høstferie,maling,blånisser...

Denne uka har vi høstferie her,og for min del betyr det ferie fra korpset. Det kom egentlig beleielig,siden ryggen slo seg vrang. Så slipper jeg å sitte rett på en hard stol:)

I disse dager har jeg satt hjernecellene på harde tak! Tenker å male stua,eller i allefall 2 vegger først. Det er så mye tungt å flytte på,så det blir ikke mer foreløpig. Må ha hjelp av min mann,og han skal ikke vite noe om dette prosjektet mitt! Derfor er det vanskelig å få hjelp foreløpig. Men det spiller ingen rolle,jeg gjør dette jeg har satt meg en plan på,så kan resten vente til våren. Stua er på en måte 2-delt,så det er helt greit.
Det jeg sliter med,er fargevalg! Ante ikke at det fantes så mange lyse,fine farger..I dag er det lyse brune korea-plater,og de er jeg mektig lei...Vi har ikke prioritert oppussing inne,så slik har det vært i mange år! Men nå skal det endres:)
Har dere fargenr./navn,så kom med forslag. Jeg har mest lyst på nesten hvit,men med en aning grått kanskje? Eller hvitt med en aning beige? Eller en annen lys og fin farge....Åhh,vanskelig!!

Det er vel på tide å tenke jul snart? Altså,jeg har egentlig ikke gjort det,men fikk bestilling på Blånisse-lue og votter. Så det skal jeg strikke nå snart:) Og da kom jeg på julegaver....Det er da ikke lenge siden jeg kjøpte julegaver heller?? Altså,det har gått snart ett år igjen!!


3 kommentarer:

Lisbeth. sa...

Hei på deg, her inne på bloggen hadde det skjedd myyye, du er så flink med å oppdatere, bloggen min ligger fortsatt i dvale.. Ser du har lyst til å male stua di.. jeg har også store planer om det, vi har panel som ble malt i mimosagul i 2000, men den fargen har på en måte gått ut på dato her nå da. Jeg har malt en del andre rom i lyse "hvite" farger og har et par favoritter men det kan jo hende ei stue på 50kvm. blir litt vel lys i forhold til et mindre rom på 25kvm. Uansett her kommer mine favoritter: Nord (det er fargen på hobbyrommet mitt som du set på sidebaren på bloggen min) Dun og Cafe Latte. Lykke til. :D

marianne sa...

Hei Lisbeth:) Jada,det skjer da litt innimellom...Takk for koslig hilsen og fargetips:) Skal ta en tur til bloggen din..

marianne sa...

Blånisselua og vottene er ferdig strikket nå,men mangler toving. Så det blir snart ferdig:)