lørdag 19. februar 2011

God lørdagskveld:)

Svipper innom for å fortelle at jeg er i god bedring,heldigvis:) Nå spiser jeg mer og mer for hver dag,og magen synes det er greit.
Det er så godt å kjenne at man blir frisk,jeg liker ikke å være syk....Sikkert ingen andre heller,forresten:)

I dag har jeg tatt fatt på strikke-eventyret igjen. Herlig å orke det også. Er med på en konkurranse på Facebook. Det skal bli sokker,vet jeg nå. Men i starten ante jeg ikke annet enn at vi skulle ha ca.150 gr. garn,pinner nr.3,5 og antall masker som skulle legges opp. Slike ting er morro!!

Nå har vinteren kommet kjapt tilbake,i skrivende stund 20 blå....Men til gjengjeld har vi skikkelig påskevær om dagen da. Det er så flott,får virkelig vårstemning av det:)

Nå skal jeg strikke,og kose meg resten av kvelden. Ønsker dere en flott kveld videre!2 kommentarer:

Greta sa...

Bra at du er på bedringens vei. skjønner at det er mange som syns det er gøy med sånn hemmelig strikkegreier. Liker no best å legge opp og finne på kva eg skals trikke sjølv eg da. he he. kaldt her og, sjølv om vi aldri får slike - grader som dere. ha ei fortsatt fin helg

marianne sa...

Ja,jeg synes hemmeligheter er ok,så lenge det ikke er store prosjekter. Er fortsatt ikke helt ferdig,mangler å feste tråder. Men snart kommer de hit:)