lørdag 25. juni 2011

Sokker:-)

Strikket i Debbie Bliss,fargen er dus grønn. Heklet en kant øverst,for å pynte de litt.

Denne uka har vært innholdsrik,og jeg har kost meg. Var et par dager hos Aron,og da hadde ikke bestemor tid til å strikke,så det har ikke blitt så mye håndarbeid i det siste.
Et par sokker til,er på pinner,men tror de må ligge på vent. Fikk litt for lite garn,men det kan fikses...

Ellers venter jeg på sommeren,som så mange andre. Vi har hatt mye regn,og mye vind. Det er ikke så godt for kroppen,men lite å få gjort med det.
Har fått puslet litt inne,med ting som egentlig ikke hastet,men nå er det gjort:-)

Holder på med en Marius igjen.....Strikker opp litt,som skal selges på en lokal kafe`. Det blir spennende å se hvordan salget går. De gav beskjed om at turister er ofte innom,så det er bare å sette pinnene i gang...hehe.
Egentlig hadde vi avtalt at salg av mine varer skulle starte fra høsten. Men det er bare hyggelig at de tar det nå,og at jeg har det små-travelt:-)

Ønsker folket ei fin St.Hans-helg!3 kommentarer:

Greta sa...

Tøffe sokker. Skjønner at det ikkje vert mye strikking når du er saman med Aron. Det skulle berre mangle. det gjør ikkje eg heller når vi er saman med jentene.
kjekt med oppdrag i denne sommervarmen hehe. Eg vi har ferie, så det går ikkje fort med pinnane. Utforsker nærområda høgt og lavt istede.
skal til østlandet på onsdag. da vert det nok ikkje mye strikking, men kanskje eg begynner på det store oppdraget mitt. Må berre skaffe emg garn først

Bodil sa...

Stilige sokkar. Lukke til med salget :)

marianne sa...

Takk for hyggelige ord,damer:-)

Ja,tiden med Aron er mer verdt enn strikkingen,så da legger jeg det elegant vekk...hehe.

Oppdragene tikker stadig inn,og det ser ikke ut som jeg blir arbeidsledig foreløpig. Hyggelig at folk liker det jeg lager:-)

Greta: Jeg har vært på besøk hos deg,og sett dine fine naturbilder. Kos deg videre med ferien:-)