lørdag 26. mai 2012

Hei folkens:)

Tenker dere lurer på hvor det ble av meg.... Håper det i allefall.. Det står til liv, jeg strikker litt, og selvsagt har jeg tatt bilder av alt:) men jeg må bare innrømme at jeg ikke har vært i blogg-modus på lenge. Dere skal vite at jeg har tenkt masse på alle dere som pleier å komme innom her :) Forhåpentlig kommer dere tilbake, når jeg kommer i gang igjen :) I disse dager nyter jeg sol og sommer,og med min Iphone kommer det flere innlegg etter hvert, hvis jeg ser at dette funker :) En riktig god pinse ønskes til hver og en :)

3 kommentarer:

Greta sa...

hei på deg. så det er liv i deg ja :0). Regnet med det. Men att du ikkje ville vere med oss i bloggverden hihi. Nei, no tuller eg med deg.
Kos att du var der att. Følger alltid med eg veit du.
Ønsker deg også ei super Pinse

viss eg får sendt kommentar no, så vil eg sei att det e så vanskelig å få sendt kommentar når eg må skrive inn dei tegna. har feila to ganger alt.Må du ha det med?

Bodil sa...

Kjekt å "sjå" deg igjen :) Har savna deg. Ei fin pinse til deg og.

marianne sa...

Hei,hei....Å,så herlig å se kommentarer når jeg kommer inn:-)
Godt å vite at det finnes noen som savner meg...

Greta; jeg har gjort endringer med kommentarene nå,håper det løser seg. Jeg visste fakrisk ikke at jeg hadde slike tegn der...og nå er det enda endringer,siden jeg var her sist.

Men si bare i fra om det ikke funker,så prøver jeg noe annet...

Fortsatt god pinse!