tirsdag 4. september 2012

God formiddag:-)

Når jeg tok en titt nedover bloggen, så jeg at enkelte bilder dekker hele siden.....Dette gjaldt gryteklutene jeg la ut,de heklede kjolene.
Slettet de derfor,må nok sjekke innstillinger på kamera.....Ser greit ut med bilder via mobilen,men det nye kamera er ikke helt venn med meg enda...(eller omvendt)

Som tidligere skrevet, strikker jeg nå bukse og genser til Aron:) Det blir en slags type monsterbukse, og fargene er brun og turkis. Gleder meg til det er ferdig, så kan jeg starte på noe annet spennende:)

I dag våknet vi til regn....ikke så merkelig egentlig, det har vært mest regn siden pinse.....Men da ble det litt husmor-jobbing på meg:) Så er det gjort for denne dagen.

For tiden pendler jeg med skittentøy, til far. Min vaskemaskin har sagt takk for seg, etter 15 år!
Og det var forsåvidt greit, den har gjort sitt:-)
Men i neste uke kommer en flunkende ny til heimen:)))

Kom på at jeg har et bilde å dele med dere, tror ikke jeg har vist det før. Fikk et garn-nøste av en venn, kjøpt i Sverige. Altså....jeg trodde knapt mine egne øyne da han kom med det.....Men han sa, dette MÅTTE jeg bare kjøpe til deg:-) Snille mannen..... Nøstet ved siden av, er 50 gr. Superwash. Kan dere tenke dere hvordan fjeset mitt var, da dette kjempe-nøstet dukket opp?? Hehehe....

Ha en flott dag da, nå kommer faktisk solen hit:-)
4 kommentarer:

Petrine sa...

Hei, blir litt rotete skrive, har Puddelgutt på fanget og han er ein makk. Masse fint du har strikka, nydelig den lilla kjolen og det rosa teppet med fødselsdagen og namnet. Her går det i kunststrikkduker og luer til vesle Håkon. Snart blir det Puddelvotter !!! Det gleder eg meg til. Mønster frå Joridsmønsterbutikk (muffin)

Det er vel pent vær hos deg, for her hos meg øser det ned :

klem

Anna Therese sa...

Ja det var et stort nøste! Har aldri sett noe slikt før :)
Ha en fin kveld videre..

marianne sa...

Hei til dere, og takk for koselige kommentarer. Det blir jeg så glad for:-)

Dette garnet blir det nok strikket noe til Aron av....Han trenger stadig noe,både til barnehagen og ellers. Og vokser fort til en stor gutt,så klærne varer ikke lenge:-)

Petrine: så spennende det høres ut med Puddelvotter!! Og luer har man jo bruk for,- store som små:)

Ingunn sa...

Og så det digre nøstet! Koselig å få en slik presang. Tydelig å se hva han forbinder deg med! Blir spennende å se hva du strikker av det.

Ha en strålende dag!

Klem