tirsdag 26. mars 2013

Litt forskjellig :-)

Beklager lite skriverier her,men jeg er ikke i form for tiden.....Kroppen verker, alle ledd er stive, og det er rett og slett slitsomt!
Men man skal vel ikke klage egentlig, måtte bare si det....

Det strikkes. både sittende og liggende. Genseren i brunfarger mangler nå ett erme, pluss montering. Så er en Marius str.4 år straks klar, manger halsen der.

Har bakt litt til påske, kjekke ting å ha med seg, både til hytta og på besøk:-)I går var jeg på sykehuset igjen, ny kontrolltime. Alt er bra, og neste time er om et halvt år :-)

Videre ble det noen timer hos Aron, bestemor måtte jo kose litt med den lille kjæresten sin igjen.
Han er litt forkjølet, og hadde feber i går,men det er nok ikke så veldig langvarig. Han har ofte feber, om det er tenner på gang, så vi håper dette er årsaken nå også. Dumt å starte påskeferien som syk....

For tiden har vi et strålende vær, akkurat som påsken skal være.....synes vi :-) Kalde netter, sist uke ned på -22. Men må dette til, for å få så fine dager, så ok...

I dag skal jeg prøve å gå en tur, kjenner jeg lengter til å være mer ute. Og jeg har jo all verdens tid, så jeg kan bare rusle i mitt tempo.


Da gjenstår det å ønske dere alle en riktig god påske!1 kommentar:

Greta sa...

skjønner godt det med vond å stiv kropp. Min også er lite hyggelig. Men det er så lite å gjøre emd. vi får bare glede oss til vår og varme.
Kos deg videre i heile påska klemmen