lørdag 18. mai 2013

Dagen derpå og pinse!

Ja, det ble noen dager siden jeg blogget. Har hatt en travel uke, men veldig hyggelig :)

Alle forberedelser til både 16. og 17.mai skulle vise seg å bli mer enn jeg trodde på forhånd.

Korpset hadde pub-aften den 16. Noe som har blitt en tradisjon. Masse folk og en veldig livlig russ kom også dit.Ingen tvil om at dette opplegget er godt mottatt!
Så, rundt kl.1 var det på tide å få litt søvn, innen feiringen av nasjonaldagen skulle starte. Skal bare si, det var ikke lett.....Fullt kaos i hodet,av musikk og andre lyder som finnes i et festlig lag :)

Men, før kl.7.30 var jeg i uniformen, på vei til en lang dag med korpset :) Og gradestokken viste +11. Vi startet med å gå 7 km, det varierer fra år til år, hvor vi går. Det er ikke like greit bestandig,med ett korps som skal dekke ei hel bygd.
Denne gangen var vi bedt til et lokale,der det før var et populært forsamlingssted. Heldigvis ser det ut til å ta seg opp igjen nå.
Frokosten smakte fortreffelig!! Men det er stramt program, så det var ikke lenge vi kunne nyte.

Så var det tid for barnetoget, mange hadde møtt opp i det fine været. Små og store pyntet i bnader og andre festantrekk. Et flott syn!

Slik gikk dagen, fra hit til dit....Og kl.16.30 var jeg hjemme, ganske så sliten. Men du verden så morro vi har det :)

I dag er jeg mest stille-sittende/liggende.....Men det visste jeg ville skje, og det går fort noen dager før jeg er i normal gjenge igjen. Men pytt....
Får si som Aron sier: -det går bra :)

I dag var det faktisk 18 gr. på morgenen, så godt at det er sommer-følelse, man slipper jakke,samt å sitte i ly for vinden :) Solen skinner, det er knall...

Strikkingen har ligget i ro i flere dager, og jeg vet ikke om jeg orker i dag heller. Skulle ha festet tråder på teppet,men tror jeg drøyer enda en dag :)

Ønsker ei fin pinse, og kos dere med familie og venner :)2 kommentarer:

Greta sa...

Skjønner du har hatt ein noe mer travel dag enn vi hehe. Kan vel ikkje sammenliknast ein gong. Eg ahr adlri og heller ingen andere i fam har vore korpsmennesker. sikkert kjekt på mange måter. Og er man på leken må man tole steken so det heiter. du får kvile deg i form att. Nyt pinsen klem fra meg

marianne sa...

Hei Greta :
Ja, denne dagen er meget travel,men jeg ville ikke vært det foruten :)
Jeg hadde noen år da barna var små, hvor korps ikke ble prioritert. Men jeg må si at 17.mai var en av de dagene jeg savnet da :)
Og ja, man får bare ta det som det kommer...hehe
Håper du også har hatt ei fin pinse :) Klem tilbake.