torsdag 13. juni 2013

Litt av hvert :)

Jammen har denne uka snart forsvunnet også...uten et eneste blogginnlegg!!
Og så har jeg ikke hatt det så travelt heller...Her kommer et lite resyme`:

Sist helg var jeg, som tidligere skrevet, hos Aron. Han ble sååå glad da jeg var der da han kom fra barnehagen :) Og ja, vi koste oss masse....
Det var så fint vær, så middagen ble spist på verandaen. Vi hoppet på trampoline, noe som er Aron`s favoritt. Særlig om noen voksne blir med :)

Lørdag tok vi en lang biltur, til Charlottenberg. Der var det som alltid, veldig mye folk. Og Aron fant en staselig bil, som han kunne sitte i. Dermed ble det knapt så han skulle hverken spise eller noe annet....Men turen var fin, og bilen var full av ymse ting vi handlet :)

Søndag var det avslappende timer i solen, vi har hatt så fint vær noen dager nå. Så de siste dagene har vært ute-tid.
Jeg har luket i bed, fått unna litt ugress som kommer på de utroligste steder, samt plantet litt mer. Selv om jeg kjenner at slikt hagearbeid tærer på ryggen, er det så koselig, at litt vondt er helt ok.

I dag er det rett ruskevær...regn,regn, regn.....Men det passer forsåvidt bra, så får jeg gjort litt inne. Det har jo blitt forsømt disse dagene.

I morra reiser jeg på tur igjen. Denne helga er det musikkstevne, og vi blir ca.550 musikere til sammen. Gjett om jeg gleder meg!!!
Vårt korps har konsert lørdag ettermiddag og søndag formiddag. Og det blir selvsagt litt marsjering, som hører med. Vi skal bo på hotell, så det blir ei riktig så koselig og luxuriøs helg!

Strikkingen holdt jeg på å glemme....Er ferdig med ei pute, og et par sokker. Mangler siste finish, og det skal jeg prøve å rekke før jeg drar. Hvis ikke, kommer det på mandag. Alltid kjekt med noe å vise fram...

Vel, da ble det noen ord fra meg, nå er det tid for husmorjobbing igjen :)
Ha en fin dag videre :)


2 kommentarer:

Siv- Anita sa...

Ohhhh husker hvordan det var å dra på slike korpsturer. Ønsker deg en flott tur !!
Klem fra Siv

marianne sa...

Tusen takk Siv-Anita! Vi hadde det kjempefint hele helgen :) Konsertene gikk bra, været var topp, og da kan man ikke klage :)