lørdag 25. april 2009

Lørdag:)Hadde planer om å vise litt håndarbeid i helga,men det blir ikke enda...

I går var jeg på sykehuset til kontroll, alt er bare bra:)) Ny kontroll om 3 mnd.
Så travet jeg rundt i butikker, noen ærender skulle gjøres. Og innen jeg var hjemme igjen, var hele meg brukt opp....helt pudding.. Så ikke noe håndarbeid i går:)

Men jeg kjøpte litt garn da, 4 nst. Fabel som jeg ikke vet hva jeg gjør med enda. Og 2 nst. Ida strømpegarn, som skal bli sokker.

Formen er derimot litt bedre i dag, men sprudler ikke akkurat. Håpet er i allefall at jeg skal hekle eller strikke litt. Og forhåpentlig går det seg til, og alt er mye bedre igjen.

Været er strålende, virkelig flott! Håper dere alle får et slikt helge-vær. Men jeg har registret at det er drittvær rundt omkring, fra masse regn til snø...usj...men en dag blir det sommer over hele landet:)
Ønsker dere ei god helg:)
5 kommentarer:

Bodil sa...

Så fine fargar på garnet du har kjøpt. Her er det fin sol i dag, men kalt i lufta. Skal ut og klippa plenen i dag for føste gong i år. Ha ei fin helg:)

Strikkelines sa...

heisann,.så fint garn da...finner vel alltids noe å lage deg...her har jeg BÅDE engelemaske sjal og restegarn lester for hånden....her duskregner det, men temp e fin....go helg

Jorunn's hobby sa...

Fint garn du har kjøpt. Fine farger.
Her er det regn og tåke..., men temperaturen er ikke værst.
Ha en god helg!

marianne sa...

Tusen takk:) Jeg likte også fargene godt,så jeg kjøpte av den grunn..Så får jeg se hva det blir av det:)
Fortsatt god helg til dere også!

Janes hobbykrok sa...

Flott garn og fine farger. Fabel er fint har jeg hørt, har ikke prøvd garnet, men har et mønster i dominojakke som jeg skal strikke en gang før høsten. Lykke til med dine prosjekter.