onsdag 25. juni 2014

Lurer litt....

Et spørsmål til dere andre som blogger via blogspot:

Får der mange kommentarer fra utenlandske bloggere? Jeg får opptil flere mail pr. dag, der de har kommentert mine innlegg. Ikke alt er like hyggelig,men de fleste sier at min side kommer opp når de søker, eller via andre blogger. Masse skryt for oppsettet mitt også.

Men det som er rart, er at ingen kommentarer vises her inne, enkelte innlegg skal ha nesten 10 kommentarer bare fra fremmede...
Kan det være mine innstillinger som gjør det, eller at blogspot blokkerer dem? Jeg vil ikke ha dem altså, så det er helt greit. Lurer bare på om noen av dere andre opplever det samme?

Ønsker dere alle en fin sommer!
Litt kos i hverdagen, kjempegodt :)

7 kommentarer:

Lisbeths Verden sa...

Jada får dem i haugevis, dette er nettsøppel, de skriver veldig fint for å få oss til å bite på agnet, :) Ha en fin sommer , hilsen Beth

Lisbeth sa...

Kommer til meg også, som nettsøppel. Ikke svar dem, eller gå inn på sider de anbefaler.
Ha en fortsatt fin uke :)

Bundingen sa...

Ja, takk, jeg kjenner til det. Jeg sletter alt det anonyme etterhvert. Supert at det ikke sniker seg inn på bloggen i hvert fall.

Fortsatt god sommer!

Klem

Mitt lille roterom sa...

Jeg kan også si som de andre her at ja, jeg får dem jeg også - men MEG biter ikke på :D

Sletts så fort som mulig hos meg.

Ha ei flott uke!

Klem fra Ann Elisabeth

Hannesol sa...

Masse hos meg også, men de legger seg heldigvis rett i spamfolderen. Har ikke gjort noe med innstillingene selv, men er selvsagt glad for at jeg slipper jobben å slette dem. Tror det ble sånn etter at jeg satte opp godkjenning av kommentarer før publisering.

Sunniva sa...

Eg har ikkje hatt nåke problem i det heile tatt. Kanksje eg ikkje er "stor" nok blogger for det store utland? Ken veit, er bare glad eg slepp unda :-)

Ha en flott kveld!

Sunniva

Teresita sa...

Marianne, tejes muy bonito!!!!