onsdag 2. januar 2013

Varierende vær...

Været glemte jeg å skrive om, i forrige innlegg....Det har vært alt fra skikkelig kaldt (-25) og til nesten +10, den siste mnd. Er det rart man blir syk?
Vel, bildene her er fra nyttårshelga. Strålende sol på fjellet, og nedi bygda er det tett tåke. Det ble faktisk tettere enn bildet viser....Og fra fjellet og hit, er det ca. en halv times biltur, så det er fort store kontraster på kort avstand.

Jeg strikker sokker nå, venter på bestillingen av Mariusgenser og kanskje bukse. Ei nybliven mormor lurte på om jeg kunne strikke, og det vet du jeg kan :)
Men farge og str. mangler, det kommer vel, nå når hverdagen har innhentet oss.

Jeg lovet å ta en runde for å ta bilder av noen av sokkene jeg strikket til jul, og det kommer. Men, disse ungdommene flakser fort både hit og dit, så det tar fort litt tid å få samlet de :)
1 kommentar:

Greta sa...

Her er det drittver i dag. Det fineste veret hadde vi vel dei dagene vi kjørte til og fra Østlandet. er jo bra att vi ahdde fint ver dei dagene da.
Har noen oppdrag og venter på ein avgjørelse med ein genser i islands ull og oppskrift. Det blir eit heilt nytt prosjekt. Kan bli gøy det.
Ha ein fin dag