fredag 20. november 2009

En uke har gått igjen...


...spør meg ikke hvor det blir av tiden.....Men jeg klager ikke,absolutt ikke:) Det er bare at jeg så nå,jeg har ikke blogget siden sist fredag....hm.....det var en strek i regningen,for jeg trodde det var bare 2-3 dager siden:)


Vel,dagene brukes til litt forskjellig,fra besøk hos far til hekling på hjemmebane. Holder på med bestillingen til hotellet. Derfor kom det ingen bilder sist uke. Jeg har lagt ut bilde av den ene mini-løperen før.

De to jeg har lagt ut nå,er gjort ferdig i dag. Har egentlig vært klart en stund,men det er jo litt hemmelig noe av det...


Formen min er sånn passe,kjenner at det blir litt mye enkelte dager. Men i helga skal jeg bare slappe av,trenger det før en ny uke er i gang:)


Kanskje kommer det mer bilder ganske snart,kanskje ikke.....spørs hvor fort ting skjer her...

2 kommentarer:

Greta sa...

Du jobber på og får til det meste. Det er jo slik for tida, at vi kan ikkje blogge alt som er ferdig.
Du må ikkje ta det for harst. kjenner sjølv at eg må ha meg enkelte dager da eg ikkje gjør noe anna en så sitte å småstrikke is tolen. Fordi eg har brukt opp alt av energi dagen før.
Ha ei super uke videre.

marianne sa...

Joda,det går unna her Greta:)) Men så har jeg ei lang liste også....selv om jeg ser målet nå. Julegaver er en del,og kan ikke blogges nei,men så får jeg skrive noen ord i stedet da:) Ha ei fortsatt fin uke du også:) Beklager sent svar her....