lørdag 10. juli 2010

Lue.


Jeg fant 1 nst. brunt bomullsgarn,tror det heter Bambino. Det har vært i kassa lenge,men jeg har ikke riktig sett hva jeg skulle gjøre med det...
Så kom jeg på at det var nok til ei lue! Og her er den:) Heklet staver fra starten,og så fortsatte jeg bare med samme mønster som på babykjolen. Enkelt og greit...Størrelsen er nok nærmere voksen enn barn.

4 kommentarer:

Torunn sa...

Nydeleg lue!! Takk for koseleg kommentar i bloggen. Eg har lagt ut eit babyteppe i bloggen min i dag. Det er kjekt å kose seg med handarbeid no på sommaren. Ønskjer deg ei strålande helg!!

marianne sa...

Takk for det:) Utrolig hva man kan lage,om man bare satser...hehehe. Morro med ting man kan starte på,for så å se hva det ender med:) Ha ei fortsatt flott helg!!

Greta sa...

søt lue. Det er jo berre fantasien som setter grenser.
Er i Tønsberg no. Farter mye for tiden. Skal bli litt godt når vi er heime på onsdag kveld og berre roe ned noen dager. Men kjekt å vere på tur også. skal bake en del i dag.
Kvar er det du bor egnetlig? kanskje eg kan finne deg neste sommer når vi er østafor. Har planer om å vere her ei stund da

marianne sa...

Takk Greta:) Ja,fantasien kan brukes til mye rart...hehehe. Jeg bor ca 25 mil nord for Oslo. Og en drøy times kjøring fra Elverum. Vet ikke om dette sier deg noe,men vi kan evt. sette opp reiserute:) Det hadde vært morro å kunne treffes:)) Ha en fortsatt fin tid på Østlandet!!