fredag 30. juli 2010

Oppdatering!


Heisann på degsann:)

I dag ble det en tur til legen,siden jeg plutselig ble så svimmel. Verden gikk mye fortere rundt,enn jeg klarte å være med på.
Flaks hadde jeg også,for legen hadde en avbestilt time som jeg fikk. Jeg ble grundig undersøkt,og fikk greie på at min CRP er for høy. Det betyr at det er en infeksjon i kroppen.
Fikk også beskjed om at jeg har mange symptomer på Kyssesyken... Men legen kunne ikke stadfeste det i dag,da det er første uken jeg er slik. Så om jeg er likedan i neste uke,ville han se meg igjen. Og blir jeg værre,ringer jeg direkte.

Kjekt å vite hva som feiler,for det er absolutt ikke normalt å sove flere ganger pr.dag!

Ellers har jeg fått levert den andre Mariusgenseren i dag,men glemte å ta bilde. Den er bittelitt mørkere enn den første,ellers samme farger. Og så er den en str. større. Kunne ikke legge ut noe om den,før den ble levert. Den var bursdagsgave den 22.juli,men jeg var syk da.
Hun likte den godt,hadde ønsket seg slik. Og den passet fint!

Har egentlig lyst til å gjøre noe håndarbeid,men vet ikke hva. Kunne jo hekle ferdig gryteklutene,og jeg skal strikke sokker. Men...lysten er ikke helt på topp:)
Vi får se hva helgen bringer,jeg kommer nok hit en tur,så får dere høre nærmere:)

God helg til dere alle,og tusen takk for hyggelige hilsninger og kommentarer:)) Jeg synes det er så koslig!

3 kommentarer:

Torunn sa...

Så bra at du kom så fort til og at du har mulighet til å kome så fort tilbake! Håpar du vert snart frisk. God bedring!!

Beate sa...

Godt du kom deg til legen. Og at de fant ut noe, forhåpentligvis blir du snart bra igjen. Mariusgenser er en fantastisk gave å få. Snill du :)

marianne sa...

Ja,jeg var heldig med legetimen. Og han tok meg virkelig på alvor,noe som er godt å vite. Jeg måtte jo få sette meg rimelig fort,for ikke å gå rett i gulvet...
Jeg synes jeg er litt bedre i dag,men slik var det før en dag også,så det er ikke godt å vite.

Mariusgenser er en type som aldri går av moten,tror jeg. Det var min yngste tante-jente som fikk den. Tante hører jo ekstra godt etter,når de kommer med ønsker vet du...hehehe. Men så får jeg stadig høre at jeg er snilleste,snilleste tanta i verden da:))))