mandag 22. april 2013

I`m back....

Nå er dagene med Aron over for denne gang, vi har bare kost oss hver eneste dag :) Han er så morro å følge nå, skravler og holder på med sitt. Til tross for sine 2,5 år er han utrolig flink til å snakke. Og det som er best, er at han snakker helt rett, ikke noen "liksom-ord".

Da hans pappa skulle hente han i går, fikk vi en tlf fra han. Med beskjed om at han hadde kollidert....Skal si jeg ble sjelven da.....Men han beroliget meg med at det hadde gått bra, til tross for front-mot-front-smell.
Motparten hadde plutselig bare svingt over veien i veikrysset.....så han mistet førerkortet umiddelbart. Begge bilene er vraket, men heldigvis ble alle bare sendt sykehuset for sjekk, og sendt ut igjen.

Jeg snakket med sønnen både i går kveld og i dag. Han er veldig mørbanket og hadde vondt i nakke og hode. På legevakten sa de i dag, at det er musklene som har fått seg en real omgang....Så han regner med å være på jobb gjen i morgen.

Her ser dere bilder av bilene, den blå tilhørte sønnen.

4 kommentarer:

Ingunn sa...

Uff, da! Godt det gikk bra med alle, men det er trasig for det. Får håpe det ikke blir noen komplikasjoner seinere.

Klem fra Ingunn

Ruths datter sa...

Det hørtes fæly ut. Godt det gikk bra til tross for hvordan bilen ser ut.
Klem

marianne sa...

Ingunn: Ja, vi er veldig glade for det. Og han er på jobb igjen i dag, så får vi håpe det går bra videre også :) Klem til deg.

marianne sa...

Ruths datter: Ja, det var slett ingen god tlf å få, men vi ble fort roet ned da han sa at alt var ok. Og siden motparten har all skyld, blir det jo forsikringssak med bilen. Klem til deg.