søndag 14. april 2013

Søndag/hviledag...

Heisann folkens!

Må bare dele med dere, den gleden jeg har i dag. Etter travle dager med korpset, og alle forberedelser, er vi nå i mål!
Og det gikk så bra, og alle er kjempefornøyde. Da er det morro å spille i korps, og det som har vært slitsomt, blir fort glemt :) Vi var 2 korps, som spilte hver vår avdeling, og sammen til slutt.
Her deler jeg litt av det dirigenten skriver til oss i dag:

Kjære flotte mennesker i SEM!

Er så utrolig stolt av dere, og det vi har fått til i helga!
Har fått tilbakemelding på at SEM spilte med en vilje og en sjel, med en musikalitet som vi var alene om på konsertene i helga. Har fått utrolig skryt for uttrykk, og ærlighet i uttrykket! For spennet i vår musikk, både dynamisk og ift karakter. Og vi har fått skryt for intonasjon og varme i klangen! Og ikke minst at vi framsto som et lag, og med så mye glede!!!!
Jeg er så innmari fornøyd, stolt og glad, og jeg håper dere kjenner det samme - langt inn i sjela! Det er dere som har gjort jobben og gjør jobben! Dere spiller, dere lytter og dere øver!Og selvom det har vært harde øvelser, og mye terping og at Johan Svendsen kanskje har blitt et skjellsord for noen, så må det da være artig slik som i går?!?! Å være dirigent var ihvertfall en fantastisk følelse, følte vi spilte for livet, og at alle var så til de grader med! Og det hørtes, publikum opplevde det! :)

Jeg er så fornøyd.... God søndag!


2 kommentarer:

Janes hobbykrok sa...

Gratulerer så mye, slikt er morsomt etter mye øving. Kjempesøt kake også.Ha en fin morgendag

marianne sa...

Javisst, man lever lenge på en slik opplevelse, spesielt når resultatet blir så bra :)
Ha ei fin uke videre:)