mandag 20. mai 2013

Dårlig igjen....

Nå er jeg faktisk blitt forkjølet igjen....Feberen herjer, og formen er ikke så bra som jeg skulle ønske. Brukte et par dager etter 17. å komme meg igjen, og våknet i natt av en potte tett nese.....Må si jeg er ganske lei å være nesten frisk, eller halvt syk....

Pinseaften var jeg hos venner på grilling, kjempegod biff, gratinerte poteter og ei alldeles for mektig marsipankake til dessert. Man spiser fort for mye i slike situasjoner. Skulle ta bilde fra starten av måltidet,men det ble glemt....Vel, det smakte aldeles nydelig :)
Grillen var nyinnkjøpt, og ble montert samme dag.

Håper dere alle har hatt fin nasjonaldag og pinse :)

4 kommentarer:

Ruths datter sa...

det er bra at du koser deg. Det er en del av livet det også. Ønsker deg god bedring.
Klem

Greta sa...

så trasig da. Kjenner til den der . torstein sliter virkelig med å komme seg att. Tror han er bra og så blir han litt dårligere att. Dro på jobb i dag, men er ikkje sikker på att han ikkje kjem heim før tida.
Kjekt å grille og kose seg i hyggelig lag. Da er det lett å innta for mye. Men det er jo ikkje kvar dag ein gjer slikt, og da gjer det ikkje så mykje. Håper du fort blir frisk og rask att. God bedring

marianne sa...

Ruths datter:
Jada, jeg kan å kose meg, viktig det. Takk for omtanken :)

marianne sa...

Greta:
Ja, det er virkelig noe som ikke er lett å kvitte seg med. Har gått å vært litt frisk/syk snart i 2 uker, og det tar på.
Takk for omtanken, og ha en fin kveld :)