lørdag 9. januar 2010

Helg...


Denne helgen er musikk-helg. Korpset har seminar før konsert den 23.januar. Vi har med oss noen utflyttere,som hører hjemme her. Morro at de vil være med... Konserten har vi kalt "HJEMLENGSEL".
Vi startet kl.18 i går,og tok ei 3-timers økt. På`n igjen kl.10 i dag,og avsluttet kl.16. I morra er det start kl.10,og da slutter vi kl.15. Folk har en del reisetid,og det er beundringsverdig at de kommer i kulda...

Det holder seg stabilt kaldt,og i nærheten av -30. Mange har frosset vann,frosne biler,og det er absolutt ingen ønskesituasjon. Men det går jo rette veien,mot vår....åååå,som jeg lengter til varmere tider:))

På håndarbeidsfronten er et par grytekluter ferdige,må lade kamera,og jeg orker rett og slett ikke nå... Hekleduken er blitt større,men trolig ikke mye mer i helga. Vottene er fortsatt ikke tovet,men det blir snart:)

Mandag er det sykehuset en tur,ny kontroll,og jeg er spent.... Tenker ta toget,og håper det er i rute,og at det går.......mange avganger er forsinket og innstillt. Ikke lett i disse tider,men jeg har absolutt ingen planer om å bruke bilen.

Tirsdag skal jeg til Oslo,i en begravelse. Da er jeg passasjer i en bil,så det går nok greit,men en lang dag blir det.

Resten av uka skal jeg gjøre siste forberedelser til neste helg`s Alternative messe.

Jaja,det ble da noen ord herfra,selv om jeg tenkte å vise fram noe snart. Men er ganske så sliten nå,så jeg tar rett og slett en avslappende aften i god-stolen:)

Ha ei fin helg videre,hold dere gode og varme,så høres vi snart igjen:) Takk for hilsninger og kommentarer også,like koslig hver gang:))


1 kommentar:

gunknitter sa...

Hei igjen, Marianne ! Har noke til deg på bloggen min, om du vil ha det.

Ha ei fin helg !