fredag 12. mars 2010

God helg!


Sånn,da er jeg i rute foran helgens korps-seminar. Og godt er det....Kjennes forresten ut som jeg skulle hatt et par dager med avslapping:) Neiiida.........dette blir så morro,det vet jeg. Bare at jeg har hatt en litt stri dag i dag,men det visste jeg om. Ikke alt kan ordnes før siste dagen,og da må det bli slik. Jeg må også si at jeg har folk til å hjelpe meg,ingen fare med det. Men de orker mer enn meg,og der er nok forskjellen på oss når dagen er over...

Vel,jeg skal ikke klage,det finnes da så mye fint og positivt,så jeg velger det i stedet:) I kveld har jeg vært en tur ute også,møtte de fleste musikerne,som kom langveisfra. Du verden for en gjeng...hahaha. Gleder meg til i morra!!!

Mandag skal jeg på "rehabilitering" med bilen min:) Den vil bare starte når motoren er varm....merkelig sak! Og da må jeg til merkeverksted,for det elektriske skal sjekkes. Men det ordner seg nok i løpet av kort tid,de har jo greie på bil:)


Og etter disse dagene,er det tid for strikking igjen,det ligger bare i kurven nå....jeg har ikke overskudd i kveld i allefall,og resten av helga er det ikke tid...
Men jeg kommer sterkere tilbake!

Takker for kommentarer dere legger igjen,det er bestandig hyggelig:)

Og ei flott helg ønskes dere,håper været er fint der du bor? Vi har et supert vår-vær om dagen:)


Tjingeling..........


2 kommentarer:

Anonym sa...

hei og hå...

jeg har mistet mailen din og kontonr ditt...
men du sender bare en mail til meg når du er ferdig :)

Kjersti

marianne sa...

Det er i orden Kjersti:) Jeg har din mailadresse. Ferdig med 2 luer,men strikker sokker som det haster med,før jeg fortsetter med ditt:) Ha ei fin uke videre..